Du kan opnå både en meget veltrænet bagdel og ligeledes også et særdeles højt kalorieforbrug med en såkaldt stepmaskine. Mere specifikt, så er der faktisk mulighed for at nå et kalorieforbrug på intet mindre end 625 kalorier i timen, hvilket bestemt må siges at være imponerende. Det er faktisk mere end mange andre af de større og dermed også dyrere træningsmaskiner, der er mulighed for at købe på det danske marked, hvilket faktisk også er noget, der kommer bag på langt de fleste personer, der leder efter en træningsmaskine.

Der er rigtig mange danskere, der nærmest sværger til romaskiner eller crosstrainere, der bestemt også må siges at være maskiner, der kan bryste sig af at forbrænde rigtig mange kalorier pr. minut, men hvis du gerne vil have en træningsmaskine til hjemmet, som ikke blot er billigere end de andre maskiner, men som samtidig også kan forbrænde den samme mængde kalorier som de større maskiner, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en stepmaskine.

En stepmaskine fylder meget mindre end andre maskiner, hvilket også ensbetydende med, at det et uhyre nemt at flytte maskinen hen foran dit TV, hvis du ønsker at nyde en god film, et afsnit af din foretrukne serie eller lignende, hvorefter du blot kan stille den væk igen, når du er færdig. Hvis du er på jagt efter en stepmaskine, du kan bruge derhjemme, så kan du med garanti finde en model i denne artikel, der er lige noget for dig, uanset om du har intentioner om at skulle investere en stor eller en mindre mængde penge i maskinen.

Abilica Ministep

Abilica MiniStep

Bedste pris: 695 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du leder efter en stepmaskine, der kan findes plads til i ethvert hjem og i ethvert lokale, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på en stepmaskine som eksempelvis Abilica Ministep, der lige netop er en stepmaskine, der kan være i ethvert hjem, hvad end der er tale om en lejlighed, et mindre rækkehus eller derimod en stor villa, hvor der er plads til alt lige fra en lille stepmaskine som Abilica Ministep til en langt større maskine.

På trods af, at der er tale om en relativt lille model, så er det bestemt ikke noget, der er ensbetydende med, at den ikke er effektiv. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at Abilica Ministep kan bryste sig af, at være en uhyre effektiv maskine og et særdeles givende konditionsapparat, der kan bruges af alle og enhver, uanset om man er i god form, har god tid eller om man derimod ønsker at kunne bruge et apparat en times tid hver aften eller derimod hvor morgen, inden arbejdet kalder.

Stepmaskinen er fremstillet med hydrauliske pumper og samtidig kommer den også med regulerbar trinhøjde, der oven i købet har en trinløs indstilling, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at du har mulighed for at indstille maskinen til at have en trinhøjde, der passer perfekt til dit vedkommende, hvad end du er høj eller lav, om du er garvet motions eller ej, og om du har planer om at skulle træne intensivt eller blot roligt. Derfor er det bestemt en stepmaskine, der passer til de fleste.

Abilica Ministep er selvfølgelig også blevet udstyret med en computer, der kan vise dig en lang række forskellige informationer, der har relevans for din træning. Derfor vil du blandt andet hele tiden kunne følge med i din tid, antal trin og selvfølgelig også det vigtigste; kalorieforbruget. Maskinen er beregnet til personer med en vægt, der lyder på op til 100 kg.

Abilica CoreStep 360

Abilica CoreStep 360

Bedste pris: 995 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis der er en træningsmaskine, der er gået hen og er blevet særdeles populær i løbet af det seneste stykke tid, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er CoreStep fra Abilica. Det skyldes ikke blot, at der er tale om en stepmaskine, der kan bryste sig af en uhyre høj kvalitet, men det skyldes ligeledes også, at det faktisk er en maskine, der kan give dig en helt ny række af træningsmuligheder, som ikke hidtil har været muligt med en stepmaskine – og derfor er Abilica CoreStep 360 med garanti også noget lige for dig.

Én af de helt særlige fordele ved en maskine som denne er, at du har mulighed for at gå begge veje. Med andre ord, så er det faktisk muligt for dig at bruge denne stepmaskine fra begge sider, hvilket også er ensbetydende med, at du kan få to forskellige rotationer. Det fungerer ganske enkelt ved, at du blot vender computeren, der er monteret på din Abilica CoreStep 360, hvilket dermed giver dig muligheden for at bruge stepmaskinen fra begge sider, så du blot kan skifte side efter behov eller efter ønske.

Som følge af, at maskinen har en meget speciel udformning, så er du også garanteret, at du får en række bevægelser, der gør, at Core-muskulaturen i din ryg vil blive trænet samtidig med, at du også vil få trænet en række af de skrå mavemuskler. Det er naturligvis muskler, der ikke er mulighed for at træne på en almindelig stepmaskine i samme omfang. Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne træne både din ben og selvfølgelig også din kondition, for begge dele trænes også ved at træne på en maskine som Abilica CoreStep 360.

Stepmaskinens størrelse er naturligvis med til at sikre, at der kan findes plads til den i ethvert hjem, uanset om man har masser af plads at gøre godt med eller ej. Ydermere, så er størrelsen og vægten (vejer 12 kg.) også med til at sikre, at det er nemt for dig at flytte maskinen efter behov, hvis du f.eks. ønsker at placere den foran TV’et, mens du træner, men ikke ønsker at den skal stå fremme, når den ikke er i brug. Den maksimale brugervægt for denne maskine lyder på 100 kg.

Kettler Montana

Kettler Montana

Bedste pris: 2.995 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du leder efter en meget stabil og kompakt stepmaskine, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en maskine som Kettler Montana. Den kan bryste sig af, at have et let design, der passer fint ind i ethvert hjem og samtidig kan du også være sikker på, at den ikke ender med at optage for meget plads. Ydermere, så er der også tale om en stepmaskine, der er ganske nem og simpel at flytte rundt på, eftersom der er blevet monteret en række transportruller på fronten af maskinen.

Kettler Montana er udstyret med en række olietrykscylindre, der giver dig glidende skift i de 12 forskellige modstandsniveauer som denne stepmaskine kan bryste sig af. Det er naturligvis også de 12 niveauer, der er med til at give dig rig mulighed for at kunne øge sværhedsgraden, så du hele tiden kommer til at føle dig udfordret af, at gøre brug af en stepmaskine som Kettler Montana. Det er derfor heller ikke synderligt vanskeligt for dig at skulle øge sværhedsgraden, når du begynder at kunne mærke virkningen på både din styrke og din kondition.

Med en stepmaskine som denne, så er du garanteret, at du får trænet dine baller og dine lår på særdeles effektiv vis, men samtidig kan du også være sikker på, at det er en træning, der kommer til at få din puls helt i vejret, uanset om du ønsker at bruge maskinen til at komme i bedre form eller du allerede er i god form og blot ønsker at kunne holde den ved lige ved hjælp af en sådan maskine.

Stepmaskinen bliver naturligvis leveret med en drikkedunkholder, der gør det nemt for dig at holde dig godt hydreret under din træning. Den bliver desuden også leveret i en flot metallic/sort med røde håndtag. På den monterede computer har du mulighed for at holde øje med en lang række informationer om din træning, hvilket blandt andet inkluderer både tid, antal step, energiforbrug, steprytme såvel som pulsmåling, der foregår via ørepuls. Den maksimale brugervægt lyder på 110 kg., mens maskinens vægt er 36 kg.

Abilica 8000

Abilica 8000

Bedste pris: 7.995 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du er på jagt efter en stepmaskine, der kan bryste sig af, at være udviklet specifikt til dig, der ganske enkelt ikke ønsket andet end det absolut bedste til privat brug eller du derimod leder efter efter en robust stepmaskine, der kan bruges i f.eks. en forening, hos et firma eller et helt tredje sted, hvor den vil blive brugt af en række forskellige personer, så bør du bestemt vælge at tage et nærmere kig på Abilica 8000. Det er nemlig lige netop, hvad denne stepmaskine kan bryste sig af, da det er en robust model i et flot design.

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at der her er tale om Abilicas topmodel i forhold til stepmaskiner, hvorfor der selvfølgelig heller ikke er blevet sparet på noget. Det er den absolut mest kraftige og robust stepmaskine, du har mulighed for at købe fra Abilica, hvilket naturligvis er tilfældet, fordi den er blevet konstrueret til at kunne tåle megen brug. Den kan bryste sig af både kædedrift og magnetmodstand, der er med til at give et godt og jævnt tråd, mens der er mulighed for høj modstand.

Det stopper naturligvis ikke her, for den er selvfølgelig også blevet udstyret med en stor og letlæselig computer, der har en lang række forskellige funktioner. Du får blandt andet muligheden for at benytte dig af intet mindre end 12 forskellige træningsprogrammer, der oven i købet også vil blive vist på grafisk vis på det flotte display. Endvidere, så kan Abilica 8000 også bryste sig af en motoriseret trinløs modstandsregulator, der kan indstilles til intet mindre end 16 forskellige niveauer.

Det store styr på denne stepmaskine er naturligvis med til at give dig muligheden for mange gode og varierede greb, så du kan holde om styret på lige netop dén måde, du mener er den bedste for dit vedkommende, uanset om det er det ene eller det andet. Ikke nok med det, så bliver den også leveret med en indbygget pulsmodtager, der kan bruges sammen med et pulsbælte, så du hele tiden kan følge med i, hvor intensiv din træning og naturligvis også hvad din præcise puls lyder på, så du ved, om du kan yde mere eller ej.

Bowflex Max Trainer M3

Bowflex Max Trainer M3

Bedste pris: 11.995 KR.
Fundet hos Abilica

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Bowflex Max Trainer M3 er en meget unik maskine, der kan sikre dig en særdeles skånsom og effektiv træning. Det er dog ikke en almindelig stepmaskine, da det derimod er en blanding af en crosstrainer og en stepmaskine, hvor der er blevet skabt en fortrinlig kombination af det bedste fra begge maskiner, så du kan få en meget unik og meget givende træning på maskinen.

Der er rigtig mange ting, der får denne maskine til at skille sig ud fra mængden, men det er dog i høj grad, at du kan træne 80% mere af din overkrop ved at benytte sig af denne maskine kontra blot en crosstrainer eller en almindelig stepmaskine. Det betyder også, at en maskine som denne vil kunne benyttes til et såkaldt full-body-workout, hvilket selvfølgelig er ensbetydende med, at du gennem ét workout har mulighed for at træne både ben, baller, core, skuldre og arme.

Endvidere, så kan du også forvente, at du på en Bowflex Max Trainer skal bruge kortere tid på at opnå de samme resultater sammenlignet med andre træningsmaskiner. Maskinen kommer blandt andet med et såkaldt intervalprogram, der giver dig muligheden for på blot 14 minutter at opnå det samme udbytte som en længere cardiotræning på eksempelvis en traditionel stepmaskine. Programmet vil både styrke lunger, hjerte såvel som udholdenhed, mens du forbrænder utrolig mange kalorier.

Idéen med ovenstående program er ikke blot, at det skal kunne forbrænde en masse kalorier under træning, men ligeledes også, at det skal kunne sætte gang i din efterforbrænding. Intervalprogrammet kan sætte skub i din efterforbrænding, da der er tale om en kort, men hård træning. Det betyder, at din forbrændring vil fortsætte i højt tempo dagen efter, du har gennemført træningen også.

Max Trainer fra Bowflex er en maskine, der er udviklet specifikt til at kunne forbrænde så mange kalorier som overhovedet muligt, mens den samtidig også sørger for minimal belastning af dine led. Det betyder også, at dette er en stepmaskine, der er ideel for dig, der har mindre skader eller dig, der skal bruge maskinen i forbindelse med genoptræning. Du kan nemlig forvente, at den ligger cirka 200% mindre pres på dine led end, hvad du ville opleve ved løb i blot et moderat tempo.

Bowflex Max Trainer M3 giver dig desuden også hele 8 forskellige belastningsmuligheder, så du kan finde en belastning, der passer perfekt til dig, uanset om du er nybegynder eller du derimod er garvet motionist. Det skal desuden også nævnes, at der er tale om en meget kompakt maskine, der ikke kræver synderligt meget plads i hjemmet. Den fylder en del mindre end mange andre træningsmaskiner, så derfor kan du med garanti også finde plads til den i din bolig, hvad end du er bosat i lejlighed, rækkehus eller villa.

Bowflex Max Trainer M5

Bowflex Max Trainer M5

Bedste pris: 14.995 KR.
Fundet hos Abilica

Bowflex Max Trainer M5 er storebror til den føromtalte Max Trainer M3. Det er en helt ny og meget unik maskine, der kan sikre dig en skånsom og effektiv træning. Maskinen er en blanding af en crosstrainer og en stepmaskine, hvor de bedste aspekter af begge maskiner er blevet kombineret til én maskine. Maskinen er blevet testet mod en lang række løbebånd, crosstrainere og stepmaskiner, hvor resultatet er gennemgående; du kan forbrænde op til 2,5 gange mere pr. minut med en Bowflex. Det betyder at 30 minutter vil være ensbetydende med 600 kalorier til forskel.

Forskellen på en maskine som Bowflex Max Trainer og eksempelvis en almindelig stepmaskine er, at du også får muligheden for at træne helt op til 80% mere af din overkrop end på en stepmaskine eller en crosstrainer. Derfor er du naturligvis også garanteret, at der er tale om en maskine, der kan bruges til en såkaldt full-body-workout, hvor det ikke kun er dine ben, der trænes, men derimod både ben, baller, core skuldre såvel som arme.

En helt særlig grund til, at mange danskere ikke får holdt træningen ved lige er, at de mangler tiden til det. Det er dog ikke noget problem med Max Trainer M5. Maskinen gør det muligt at opnå imponerende resultater på meget kort tid. Den bliver leveret med 14 minutters intervalprogram, der giver dig samme udbytte som et længerevarende cardioprogram på andre maskiner; dine lunger, dit hjerte og din udholdenhed styrkes, mens du forbrænder et utal af kalorier på meget kort tid.

Du kan vælge mellem hele 8 forskellige længere programmer, hvilket blandt andet tæller både Stairs og Fat Burn. Du har selvfølgelig også rig mulighed for blot at køre på manuelt program, hvor du selv kan indstille maskinen til ét af de 16 modstandsniveauer. Det beviser også, at det er en maskine, der er designet med henblik på, at du skal kunne forbrænde så mange kalorier som muligt på så kort tid som muligt. Det er dog noget, kommer til at foregå uden, at der lægges for meget pres på dine led.

Bowflex Max Trainer M5 er også udstyret med et unikt display, der bl.a. viser dig hvor mange kalorier, du forbrænder i minuttet, mens du ligeledes også vil kunne holde øje med diverse aktivitetsmål. Det vil naturligvis være med til at øge motivationen for din træning, så du kan presse dig selv til det yderste, så du kan opnå mærkbare resultater på kortere tid. Ydermere, så er der naturligvis også mulighed for at synkronisere dine informationer direkte med diverse apps.

Slutteligt, så skal det naturligvis også nævnes, at der er tale om en relativt kompakt maskine, der kan findes plads til i langt de fleste hjem. Bowflex Max Trainer M5 fylder en del mindre end mange andre typer af træningsmaskiner, så hvis det er den manglende plads, der har afholdt dig fra at investere i en træningsmaskine, så skal der ikke være nogen tvivl om, at en Bowflex Max Trainer M5 er lige noget for dig, da alle kan finde plads til den.

cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)

cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)

Bedste pris: 589 KR.
Fundet hos Apuls

cPro9 Ministepper Stepmaskine er en stepmaskine, der giver dig alt, hvad du skal bruge for at kunne få en effektiv træning i hjemmet – og det er naturligvis også lige netop derfor, du er garanteret, at du vil kunne få en meget effektiv og givende træning med en stepmaskine som denne. Det er bestemt noget, der er værd at tage med, eftersom der er tale om en stepmaskine, der kan erhverves til en relativt lav pris sammenlignet med mange af de andre stepmaskiner, der er mulighed for at finde på det danske marked.

Vælger du at investere i en cPro9 Ministepper Stepmaskine, så får du samtidig også et sæt elastikker med, der kan monteres til at give dig endnu større muligheder for fedtforbrænding i hjemmet. Det betyder også, at der faktisk er rig mulighed for at bruge denne maskine til at træne hele kroppen, da du kan træne dine arme ved hjælp af de medfølgende elastikker, mens du stepper på maskinen. Elastikkerne er meget simple at gøre brug af, eftersom de blot skal bruges som en almindelige træningselastik, mens du stepper.

cPro9 har naturligvis også valgt at udstyre deres Ministepper Stepmaskine med en indbygget computer, der til hver en tid vil kunne vise dig en lang række relevante informationer, der har relation til din træning. Derfor vil du også altid kunne se informationer som f.eks. antal skridt, tid og antal forbrændte kalorier på den lille computer, der er monteret forrest på maskinen. Det er informationer, der giver dig muligheden for at følge med i din udvikling og samtidig også se, om du presser dig selv nok.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er tale om en meget kraftig stepmaskine, der – på trods af dens størrelse – faktisk kan klare en personvægt, der lyder på helt op til 100 kg., hvorfor langt de fleste kan benytte sig af den. Den høje skyldes faktisk, at den er blevet konstrueret med en række forstærkninger i samlingerne, hvilket er med til at gøre den endnu stærkere.

Kettler 2 in 1 Mini Stepper Stepmaskine Med Computer

Kettler 2 in 1 Mini Stepper Stepmaskine Med Computer

Bedste pris: 1.149 KR.
Fundet hos Apuls

Hvis du er på jagt efter en både smart og intuitiv ministepper, der bliver leveret med både træningselastikker og ligeledes også er blevet udstyret med en computer, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du har muligheden for at vælge mellem en lang række forskellige modeller på det danske marked. Der skal dog heller ikke være nogen tvivl om, at en Kettler 2 in 1 Mini Stepper Stepmaskine Med Computer er et rigtig godt bud på lige netop én sådan stepmaskine, da den er både smart og af uhyre god kvalitet.

Den er blandt andet udstyret med hydrauliske cylindre, hvilket er med til at sikre en jævn modstand i hver pedal. Ydermere, så er begge pedaler naturligvis også udstyret med en skridsikker overflade, hvilket er med til at sikre, at du står både sikkert og stabilt på den. Computeren viser en lang række informationer, der på den ene eller anden måde har relevans for din træning, hvilket blandt andet inkluderer tid, antal skridt, frekvens, energi – displayet kan skifte mellem disse.

I og med, at der er tale om en stepmaskine, der bliver leveret med fastgjorte elastikker på hver side, så er der naturligvis også rig mulighed for at udføre en lang række forskellige former for øvelser, der ikke er mulighed for at udføre på en helt almindelig stepmaskine. Hvis du ikke ønsker at gøre brug af dem, så kan du selvfølgelig sagtens afmontere træningselastikkerne på din Kettler 2 in 1 Mini Stepper, men det er dog en oplagt idé at tage dem i brug, da det giver dig muligheden for at træne hele kroppen på én maskine.

Dette er en ideel maskine for dig, der leder efter en måde hvorpå du kan få effektiv træning i hjemmet, hvor du kan træne hele kroppens muskler i løbet af blot én træningssession. Derfor er Kettler 2 in 1 Mini Stepper Stepmaskine Med Computer naturligvis også en stepmaskine, der appellerer til langt de fleste personer, men dog særligt til dig, der gerne vil sikre dig, at hele kroppen trænes på én gang. Ydermere, så skal det nævnes at dimensionerne på maskinen er som følgende: 43 cm. x 36 cm. x 30 cm.

Titan Ministepper Stepmaskine

Titan Ministepper Stepmaskine

Bedste pris: 648 KR.
Fundet hos Apuls

Leder du efter en effektiv stepmaskine til hjemmet, så har du selvfølgelig en lang række forskellige muligheder, men hvis du har et ønske om at holde din investering på et relativt sobert niveau, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at en stepmaskine som Titan Ministepper Stepmaskine fortjener din opmærksomhed. Det er nemlig lige netop en stepmaskine, der kan bryste sig af, at være både billig, af høj kvalitet og ligeledes også være lavet specifikt til hjemmetræning.

Den er bl.a. udstyret med en computer, der giver dig fuld kontrol over alle aspekter af din træning, så der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne. Ikke nok med det, så kan du selvfølgelig også bruge den selvsamme computer til at holde øje med en lang række informationer om din træning, hvilket blandt andet inkluderer information om din tid, hvor mange kalorier, du har forbrændt og andre informationer, der kan vær relevant for din træning.

Det er desuden også muligt for dig at træne overkroppen samtidig med at du stepper på din Titan Ministepper Stepmaskine, da der medfølger et sæt Xertubes. Hvis du ikke kender til Xertubes, så lyder det med garanti relativt underligt, men Xertubes er en form for træningselastikker, der kan bruges mens du stepper på din Titan Ministepper Stepmaskine. Det betyder også, at du dermed har mulighed for at træne hele kroppen på denne maskine, hvilket giver gode forudsætninger for en god kredsløbstræning.

En stepmaskine som denne er – uden tvivl – en perfekt træningsmaskine til hjemmet. Den er uhyre effektiv, men det vigtigste er selvfølgelig at den ikke fylder synderligt meget, hvorfor det er nemt for dig at gemme den væk, når du er færdig med at træne. Titan Ministepper Stepmaskine kan bryste sig af en rigtig høj kvalitet og samtidig kan du også være sikker på, at du står sikkert på maskinen, da den kommer med skridsikre pedaler. Dens egenvægt lyder på 7,5 kg. og den anbefalede maksimale vægt lyder på 110 kg.

Fordele ved en stepmaskine

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange fordele ved at investere i en stepmaskine til fordel for mange af de andre typer af træningsmaskiner, der er at finde på det danske marked. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge enten en stepmaskine, en motionscykel eller en helt tredje træningsmaskine, så har du mulighed for at læse mere om fordelene forbundet med en stepmaskine nedenfor.

Praktisk, lille og billig

Hvis du vælger at købe en almindelig stepmaskine til hjemmet, så skal du ikke betale synderligt mange penge, eftersom du oftest vil kunne finde en lille og kompakt stepmaskine til mellem 500 kr. og 3.000 kr.. Samtidig kan du også være sikker på, at der er tale om en maskine, der faktisk ikke fylder synderligt meget, mens en sådan maskine heller ikke vejer specielt meget. Derfor er det også nemt for dig at skulle flytte den rundt, hvis du f.eks. ønsker at bruge stepmaskinen foran fjernsynet eller lignende.

Derfor skal der naturligvis heller ikke være nogen tvivl om, at det er en særdeles nem, men dog samtidig også meget effektiv måde hvorpå du kan opnå en glimrende form for cardiotræning hjemme i stuen. Du kan sagtens gøre det inden, du skal ud af døren om morgenen eller du kan klare det inden, du smutter i seng om aftenen. En stepmaskine er både lydsvag og meget nem at have med at gøre, hvorfor du har mulighed for at benytte dig af den hele døgnet rundt.

Skånsom for både led og knogler

Stepmaskiner er ligeledes også meget kendt for at være særdeles skånsomme mod både dine led og dine knogler. Der forekommer ikke nogen voldsomme bevægelser og der kommer ligeledes heller ikke nogen stød, som det f.eks. vil være tilfældet ved løb eller aerobics. Du skal dog være opmærksom på, at en stepmaskine godt kan give en anelse ømme knæ for en nybegynder, der ikke er vant til bevægelserne, men det er selvfølgelig noget, der går over med tiden.

Træner både balder, lår og mave

Mange atleter har længe gjort brug af trappetræning til at forbedre deres muskler i underkroppen. Det gør de ganske enkelt fordi, det er uhyre effektivt at gå eller løbe på trapper, og det er naturligvis også lige netop denne bevægelse en stepmaskine simulerer. Du får trænet både din bagdel (hvilket mange piger og kvinder er glade for), men samtidig får du også trænet både lår, hofter og mave. I det hele taget vil hele underkroppen nyde godt af en træningssession på en stepmaskine. Du kan med fordel bruge en træningselastik, så overkroppen også kommer i spil.

Sådan træner du korrekt på en stepmaskine

Det er vigtigt, at du sørger for at bruge din stepmaskine på korrekt vis, hvis du ønsker at få det maksimale ud af det. Derfor kan du med fordel vælge at gøre brug af denne fremgangsmetode, der med garanti vil kunne give dig et imponerende udbytte:

  1. Begynd med 5 minutters opvarmning (lav intensitet)
  2. Øg derefter intensitet med et niveau i et minuts tid
  3. Gå tilbage til opvarmningsintensiteten i 1 minut
  4. Øg herefter intensiteten lidt mere end sidste gang
  5. Fortsæt med at skifte mellem høj og lav intensitet på ovenstående måde

Det lyder måske underligt, at du skal bruge intervaller, når du træner på en stepmaskine, men hvis du sørger for at svinge mellem hurtig og hård samt langsom og let brug af maskinen, så vil du kunne forbrænde rigtig mange kalorier på kort tid, da det er den absolut mest effektive måde hvorpå, du kan forbrænde kalorier. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du bruger den rette teknik på stepmaskinen:

  • Det er vigtigt, at du sørger for at holde din krop oprejst, så hofterne er lige over dine ben. Du skal holde dine arme langs siden, som som du går – ellers bør du bøje dem i 90 grader.
  • Sørg for at trykke ned med hele din hæl hver gang. Det får dine baller og lår til at arbejde maksimalt. Du skal lade være med at skubbe hele vejen ned og samtidig også lade være med at komme hele vejen op på hver bevægelse, da det kan ende med at belaste dine hofter for meget.
  • Hvis du ønsker at træne dine bagdel, så er det vigtigt, at du sørger for at fokusere på at stramme i ballerne hver gang, du trykker hælen ned. Det er lige netop dét, der giver dig en flot numse.
Share.

About Author

Leave A Reply