Hvis du har leget med tanken om, at investere i et løbebånd, så skal du naturligvis være forberedt på, at der er tale om en større investering. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge den tid, der er nødvendigt, for at finde frem til lige netop dét løbebånd, der er det bedste for dit vedkommende. Det er – med andre ord – ikke en beslutning, du bør foretage i løbet af ganske få minutter.

Der er mange parametre, der skal tages op til overvejelse og hvert enkelt parameter skal tænkes grundigt igennem. Det forholder sig desværre således, at mange vælger blot at igangsætte jagten efter én af de mange topmodeller på markedet, men i sidste ende er det ikke nogen god idé at vælge denne fremgangsmåde, uanset om du er nybegynder eller du derimod er garvet maratonløber med stor viden indenfor området.

Vælger du en topmodel, så er du selvfølgelig garanteret, at der er tale om et løbebånd, der indeholder enhver tænkelig funktion. Som nybegynder er det dog sjældent, at der er behov for denne mængde funktioner, men som garvet løber er det naturligvis en anden sag – og det er blandt andet sådanne tanker, du skal gøre dig, hvis du ønsker at sikre dig, at du ender med at investere i det bedste løbebånd for dit vedkommende.

Hvilke krav har du til dit kommende løbebånd?

Det absolut første, du bør gør i forbindelse med købet af et nyt løbebånd er, at sætte dig ned og identificere dig med dine forskellige behov og krav. På den måde er du sikret, at du har et godt udgangspunkt til at kunne finde frem til lige netop dét løbebånd, der passer bedst til dig og dine træning – uanset om du er garvet eller du er nybegynder.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mulighed for at finde rigtig mange forskellige løbebånd på det danske marked, så derfor skal du naturligvis heller ikke være bange for, at der ikke er mulighed for at finde frem til et løbebånd, der passer perfekt til dig og de krav, du ønsker at få opfyldt i forbindelse med købet af et løbebånd.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at hvis du forhaster processen og blot vælger et tilfældigt løbebånd, fordi du ikke er interesseret i, at skulle bruge tid på at finde frem til et løbebånd, der harmonerer godt med både krav, præferencer og budget, så kan du ende med at blive grumt skuffet, når du først tager det i brug.

Find dit næste løbebånd i vores løbebånd test

Hvis du er på bar bund i forhold til valget af dit kommende løbebånd, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det kan være svært at finde hoved og hale i det store markedet for løbebånd – og derfor kan det også være en vanskelig proces at finde frem til et løbebånd, der kan betragtes som værende perfekt for dit vedkommende, men det er dog uhyre vigtigt, at du sørger for at tage dig god tid og vælge med største omhu.

I denne løbebånd test bliver du præsenteret for en række forskellige løbebånd, der varierer i forhold til en lang række forskellige faktorer. Derfor kan du med garanti også finde en model nedenfor, der appellerer til dig og samtidig også stemmer overens med de krav og præferencer, du har, men selvfølgelig også dit budget. Fælles for alle modellerne er naturligvis, at de er velegnet til hjemmebrug.

ProForm Sport 5.0

ProForm Sport 5.0

Bedste pris: 6.900 KR.
Fundet hos Abilica

ProForm Sport 5.0 er et løbebånd, der er skabt til dig, der ønsker at kunne løbe enten kortere ture, jogge eller derimod blot gå. Der skal ikke være nogen tvivl om, at du her får et løbebånd af rigtig høj kvalitet til en rigtig god pris, hvorfor der er tale om et løbebånd, der passer rigtig godt til nybegynderen.

Løbebåndet er blevet udstyret med en såkaldt QuickIncline-funktion, hvilket er ensbetydende med, at båndet kan få en stigning på intet mindre end 10%. Derfor kan du også lave bakketræning i eget hjem, hvilket betyder, at du kan ramme de store muskelgrupper i benene – og det er med til at sætte godt op for forbrændingen.

Ikke nok med det, så er ProForm Sport 5.0-løbebåndet også blevet udstyret med et ProShox-afdæmpningssystem, der er med til at sikre, at dine led bliver 28% mindre belastet end hvis du i stedet var ude og løbe direkte på den danske asfalt. Samtidig er den gode affjedring naturligvis også med til at give dig en meget bedre oplevelser under din træning på båndet.

Motoren i dette løbebånd bliver hele tiden holdt kølig under træningen, hvilket også er ensbetydende med, at du ikke skal være bange for, at den brænder sammen. Det skal selvfølgelig også nævnes, at der er tale om en motor, der kan bryste sig af 2.0 kontinuerlige HK, der giver dig muligheden for at opnå en tophastighed, der lyder på intet mindre end 16 km/t.

Designet, der er baseret på ProForms SpaceSaver-design, er blevet konstrueret på en sådan vis, at du nemt og enkelt vil kunne opbevare båndet, når det ikke anvendes, hvilket gøres ved blot at vippe selve båndet op – og derfor er det også nemt at opbevare f.eks. løbetøj og andre i nærheden af dit løbebånd.

ProForm Sport 5.0 kommer med intet mindre end 16 forskellige træningsprogrammer, du frit kan vælge mellem. Alle programmerne er blevet udviklet i samarbejde med certificerede personlige trænere. Hvert enkelt af de 16 programmer styrer selv både stigning og incline, mens du bliver guidet igennem en effektiv og meget givende træning i forhold til både øget kondition og vægttab.

På konsollen på løbebåndet kan du selvfølgelig finde en holder til en tablet, som du kan bruge under træning, hvis du f.eks. ønsker at se film, videoer el.lign., mens du løber, jogger eller går på dit løbebånd. Endvidere, så er ProForm 5.0 også komfortabel med iFit, der et program, der giver dig muligheden for at løbe ruter rundt omkring i hele verden via Google Maps, men du skal dog være opmærksom på, at det er et tilkøb.

Du har selvfølgelig også muligheden for at tilkoble enten en telefon eller en MP3-afspiller, så du dermed også kan høre musik gennem højttalerne, så du ikke er tvunget til at skulle løbe med et headset. Hvis du ønsker at træne efter puls, så er der mulighed for enten at anvende pulshåndtagene ved konsollen eller derimod tilkoble et Bluetooth-pulsbælte, som du selv kan købe ved siden af.

ProForm Sport 9.0

ProForm Sport 9.0

Bedste pris: 9.900 KR.
Fundet hos Abilica

ProForm Sport 9.0 er et meget moderne løbebånd, der kommer med et indbygget iFit-modul, der fungerer sammen med stort set en hvilken som helst form for tablet. Det betyder også, at det er et løbebånd, der faktisk giver dig muligheden for at løbe ture rundt omkring i hele verden ved hjælp af noget så simpelt som Google Maps – iFit Live er ét af markedets mest interaktive træningssystemer hele verden over.

Det skal naturligvis også siges, at der medfølger en lang række forskellige træningsprogrammer, når du vælger at investere i et ProForm Sport 9.0-løbebånd. Alle de programmer, der er blevet præprogrammeret og installeret i løbebåndets systemet er blevet udviklet i samarbejde med professionelle, personlige trænere. Programmerne appellerer ikke blot til maratonløberen, men også til nybegynderen, der skal i bedre form.

Ydermere, så er løbebåndet også blevet udstyret med et stort baggrundsbelyst display, der selvfølgelig vil kunne vise dig alle de vigtigste data, der er påkrævet for at kunne holde godt styr på både din træning og din krop under træningen. Du kan f.eks. følge med i, hvor hurtigt, du løber, hvor langt, du har løbet og dertil kan du også se hvor mange kalorier, du har formået at brænde i løbet af træningssessionen.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du hurtigt og intuitivt kan justere på både hastighed og stigning, når du løber på et løbebånd, og det er naturligvis muligt med et ProForm Sport 9.0. Du kan opnå en maksimal hastighed, der lyder på 20 km/t, men der er mulighed for at opnå en samlet stigning, der lyder på hele 12%. Derfor er det også et løbebånd, der kan udfordre langt de fleste løbere.

Dette er selvfølgelig betingelser, der giver dig muligheden for at blive udfordret og du kan samtidig også meget nemmere holde motivationen oppe, hvis du bliver udfordret. Displayet kommer desuden også med Bluetooth, hvilket giver dig muligheden for at tilkoble et trådløst pulsbælte, men det betyder også, at du kan tilkoble en MP3-afspiller, en smartphone el.lign., så du kan høre din yndlingsmusik gennem de integrerede højttalere.

Hvis du løber på et ProForm Sport 9.0-løbebånd, så skal du ikke være bekymret for de hårde stød i led og ryg, du kommer til at opleve fra asfalten. Det skyldes, at løbebåndet er udstyret med et specielt udviklet system til afdæmpning, der går under navnet ProShox. Det er et afdæmpningssystem, der giver dig en rigtig god affjedring og samtidig er det også med til at sikre, at der ikke er pres på dine led.

Løbebåndet drives af en meget kraftig motor, der kan yde intet mindre end 2,75 HK, hvilket bestemt er mere end nok til at drive hele båndet og den føromtalte hastighed og stigning. Derfor kan du også være sikker på, at det er et løbebånd for dig, hvad end det skal bruges til lange, intensive løbeture eller blot korte, rolige gåture.

Du kan med fordel vælge at gøre brug af den integrerede tabletholder, hvis du ønsker at løbe ture ved hjælp af et program som iFit. Du kan dog med fordel også bruge din tablet-pc til at se film, videoer eller benytte dig anden form for underholdning, når du træner på dit løbebånd – det kan være med til at gøre det en kende nemmere for dig at holde motivationen oppe.

Sole F63 Bluetooth

Sole F63 Bluetooth

Bedste pris: 12.900 KR.
Fundet hos Abilica

Sole er kendt for deres høje kvalitet og det er ligeledes også en kvalitet, de er meget stolte af, at kunne opretholde. Det er desuden også denne kvalitet, der har været med til at sikre dem en lang række priser rundt omkring i hele verden, hvilket blandt andet inkluderer en pris som testvinder af den største test af løbebånd i hele Skandinavien.

Sole F63 er et rigtig godt mellemklasse løbebånd, der kommer med en meget stærk 3 HK Duty-motor såvel som en stor løbeflade, der måler intet mindre end 51 cm. i bredden og hele 152 cm. i længden. Ikke nok med det, så er det også blevet udstyret med Soles eget Flex-dæmpningssystem, der mindsker belastningen af dine led i forhold til f.eks. asfalt. Dæmpningssystemet medfører desuden også et meget lavere støjniveau.

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at Sole F63 kommer med et stort display, der ikke blot gør det nemt for dig at følge med i diverse informationer omkring din træning, men også at justere på f.eks. hastighed, stigning el.lign. Du har hele tiden mulighed for at følge med i information som hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og ligeledes også din nuværende puls.

Løbebåndet er blevet udstyret med en række forskellige hurtigknapper, der gør det nemt for dig at justere på både hastighed og stigning, så der eksempelvis ikke er risiko for, at du ender med at falde, hvis det går stærkt eller at det bliver besværligt for dig at opjustere hastighed og stigning. Der er præinstalleret hele 6 forskellige træningsprogrammer, hvilket inkluderer både et fedtforbrændingsprogram og et cardioprogram.

På lige fod med mange andre moderne løbebånd, så er Sole F63 naturligvis også udstyret med indbyggede højttalere, hvortil du har mulighed for at tilslutte eksempelvis en MP3-afspiller eller en smartphone, så du har mulighed for at høre musik under træningen. Der er desuden også blevet indbygget en pulsmodtager for det medfølgende pulsbælte.

Der er mulighed for at folde løbebåndet op. Ydermere, så er det også udstyret med et sæt transporthjul, der gør det nemt for dig at flytte det rundt, hvis det først er blevet foldet op.

Sole F85

Sole F85

Bedste pris: 15.900 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du er på jagt efter Soles topmodel til hjemmebrug, så behøver du ikke længere at lede efter den, for du har nemlig fundet den. Sole F85 er ikke blot topmodellen til hjemmebrug fra Soles sortiment, men det er samtidig også en bestseller i USA, hvor det ligeledes også er blevet kåret til “Bedste køb” af Treadmilldoctor.com, der er et meget prominente website indenfor løbebånd i USA.

Der er tale om et løbebånd, der faktisk kan tåle helt op til fire timers dagligt brug, hvorfor der også vil være mulighed for at bruge det i en mindre virksomhed eller i en mindre forening. Det er ligeledes et løbebånd, der er meget stabilt at løbe på som følge af Soles meget specielle rammekonstruktion, der går under navnet Double Horseshoe, som er noget Sole er blevet særdeles kendt for.

Ikke nok med det, så har Sole F85 også en særdeles god støddæmpning i løbefladen som følge af deres helt eget og meget specielle Cushion Flex-dæmpningssystem, der – gennem en lang række forskellige tests – viser en reduktion på op mod hele 40% mod at løbe på asfalt eller lignende underlag – og det er med til at skåne dine muskler og led i høj grad.

For at sikre en god og bekvem træning, så er det vigtigt at have et løbebånd med en stor løbeflade. Det får du, hvis du vælger et Sole F85, men ikke nok med det, så får du ligeledes også et overskueligt display, der gør det nemt for dig at justere på både stigning og hastighed. Der er mulighed for at opnå en tophastighed på hele 20 km/t og en stigning på hele 15% som følge af den stærke motor.

Displayet er desuden også meget brugervenligt og du vil til enhver tid kunne finde en lang række informationer om din træning. Du kan blandt andet følge med i din hastighed, stigningsprocent, tid, distance, kalorieforbrug og endda også din puls. Der medfølger selvfølgelig også et trådløst pulsbælte til pulsmåling såvel som en drikkedunk og en tube silikon til vedligeholdelse.

Løbefladen på Sole F85 kan nemt slås op, så det står på fire hjul. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at det er nemt og enkelt for dig at flytte det frem og tilbage, hvis du eksempelvis ikke ønsker at have det stående fremme i stuen.

Abilica Trex 7

Abilica Trex 7

Bedste pris: 8.995 KR.
Fundet hos Abilica

Abilica Trex 7 er et ideelt løbebånd for dig, der har et ønske om at kunne lave motionstræning eller derimod en form for opvarmning, inden du giver dig i kast med anden træning. Dertil er det også et løbebånd, der passer rigtig godt til dig, der leder efter et både enkelt og prisgunstigt løbebånd, som ikke blot fungerer, som det skal, men som samtidig også optager så lidt plads som overhovedet muligt.

Løbebåndet bliver leveret med intet mindre end 12 forskellige træningsprogrammer, der selvfølgelig giver dig muligheden for at opnå en særdeles varieret træning, så du dermed ikke mister motivationen. Endvidere, så hjælper det naturligvis også på, at motoren med en kontinuerlig ydelse på 1,75 HK giver dig muligheden for at opnå en tophastighed på hele 16 km/t, mens den elektroniske højdejustering kan indstilles til 15 niveauer.

Abilica Trex 7 er desuden også udstyret med en LCD-computer med blåt baggrundslys, så du altid kan se skærmen og de informationer, der vises på den. Du kan hele tiden følge med i din tid, hastighed, distance, kalorieforbrug såvel som puls på skærmen. Det skal også nævnes, at løbebåndet har 10 puder under løbefladen, hvilket giver en rigtig god dæmpning.

Løbefladen har en størrelse, der lyder på 40 cm. x 130 cm., hvilket er en ganske passende størrelse for et løbebånd til et privat hjem. Det skal desuden nævnes, at løbefladen kan slås op, så det fylder mindre og løbebåndet har også hjul, der gør det nemt at flytte det. Det er beregnet til personer med en vægt på op til 115 kg.

Abilica Stream TM X

Abilica Stream TM X

Bedste pris: 11.900 KR.
Fundet hos Abilica

Abilica er repræsenteret på markedet for løbebånd med en lang række forskellige løbebånd, hvilket blandt andet inkluderer deres Abilica Stream TM X. Det er et løbebånd, der kommer med en lang række forskellige funktioner, hvilket blandt andet inkluderer elektronisk højdejustering i 15 niveauer, hvilket betyder, at du kan lave traditionel bakketræning med dit løbebånd, hvilket kan forøge forbrændingen og konditionen.

Der er tale om et løbebånd med en motor, der kan yde helt op til 2,5 HK, hvilket bestemt må siges at være en ganske fortrinlig mængde hestekræfter til et løbebånd, der har en størrelse som Abilica Stream TM X. Det har en tophastighed, der lyder på hele 18 km/t og med den elektroniske højdejustering i 15 niveauer, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste kan blive udfordret.

Når du løber, så er det selvfølgelig uhyre vigtigt, at du sørger for at passe godt på dig selv og din krop, hvilket de naturligvis er klar over hos Abilica, hvorfor de har valgt at udstyre deres Abilica Stream TM X med en række forskellige dæmpepuder under løbepladen, hvilket er med til at sikre en god dæmpning, så din træning dermed også bliver mere behagelig og mere bekvem.

Du skal selvfølgelig være klar over, at der er tale om et relativt stort løbebånd, eftersom det måler intet mindre end 50 cm. x 140 cm., hvilket bestemt må siges at være en størrelse, som de fleste kan stille sig tilfreds med, da det hverken er for stort eller for småt. Selvom det er relativt kompakt, så er det selvfølgelig ikke sikkert, du ønsker at have det stående fremme, så derfor kan det foldes op og hjulene gør det muligt at flytte det rundt.

Der er selvfølgelig indbygget højttalere i løbebåndet, der gør det muligt for dig at koble enten din smartphone, iPod eller MP3-afspiller til højttalerne, så du kan høre musik mens, du hører løber, jogger eller går på løbebåndet. Du kan desuden også koble dig til Google Maps, så du kan løbe rundt et bestemt sted i verden, mens du følger ruten rundt i Street View.

Abilica Stream TM X er beregnet til personer med en kropsvægt, der lyder på op til 125 kg. Ydermere, så er der også indbygget en modtaget for trådløse pulssignaler, hvilket giver dig muligheden for hele tiden at have fuld kontrol over intensiteten af din træning og generelt blot at holde godt styr på din puls, når du løber, jogger eller derimod blot går rundt på dit Abilica Stream TM X-løbebånd.

Abilica Stream TM XV

Abilica Stream TM XV

Bedste pris: 19.800 KR.
Fundet hos Abilica

Her er der tale om endnu et løbebånd, der kommer fra Abilica, som bestemt må siges at være én af de mest prominente producenter af løbebånd i store dele af verden. Der findes rigtig mange forskellige løbebånd på markedet fra Abilica, hvilket blandt andet inkluderer deres Abilica Stream TM XV, der – uden tvivl – må siges at være én af deres topmodeller, hvis der er tale om modeller til hjemmebrug.

Derfor har Abilica Stream TM XV naturligvis også en motor, der kan bryste sig af hele 3 HK-motor, hvor lillebror (Abilica Stream TM X) derimod blot har 2,5 HK i dets motor. Det betyder også, at du faktisk har mulighed for at opnå en hastighed, der lyder på intet mindre end 20 km/t, mens det ligeledes også er muligt at justere den elektroniske højdejustering i hele 15 niveauer, så derfor kan alle og enhver udfordres af dette løbebånd.

Løbebåndet er naturligvis blevet udstyret med hurtigknapper, der gør det nemt og hurtigt for dig at justere på både hastighed og stigning på dit Abilica Stream TM XV-løbebånd. Ikke nok med det, så er det ligeledes også udstyret med Bluetooth-kommunikation, der gør det muligt for dig at tilkoble mobile enheder og ligeledes også diverse former for træningsapps til din smartphone, som kan give en mere spændende træning.

Du kan med garanti godt lide at høre musik, når du dyrker motion, da det får tiden til at gå hurtigere og det er nemmere at holde motivationen oppe, hvis du hører musik imens. Derfor er Abilica Stream TM XV blevet udstyret med to højttalere og ligeledes også en tilkoblingsmulighed til både iPod, MP3-afspiller og smartphone, så du kan høre musik, mens du løber, jogger eller går på løbebåndet.

Det skal naturligvis også nævnes, at der er tale om et løbebånd, der har en relativt stor løbeflade, der måler 52 cm. i bredden og 152 cm. i længden. Det giver mulighed for både høj fart og intervaltræning. Løbebåndet kommer også med en indbygget modtager for trådløse pulssignaler, så du hele tiden har kontrol over træningen. Du kan folde løbebåndet sammen og køre det væk på de monterede transporthjul.

Sole TT8

Sole TT8

Bedste pris: 22.900 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke skal nøjes med andet end det absolut bedste til hjemmebrug eller du derimod leder efter et løbebånd, der kan bruges til enten din virksomhed eller en institution, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på et løbebånd som Sole TT8. Det er et løbebånd, der kan klare helt op til 8 timers brug i løbet af en dag.

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at der er tale om et løbebånd, der er blevet rost til skyerne af et væld af forskellige valide kilder som f.eks. Treadmilldoctor.com, der ligeledes også har valgt at kåre løbebåndets lillebror, F85 (der er blevet beskrevet længere oppe), som værende det bedste køb i den klasse. Dertil har Treadmilldoctor også lagt rigtig meget vægt på, at Sole er en producent, der sætter en dyd i deres kvalitet.

På lige fod med de andre løbebånd fra Sole, der er beskrevet i dette indlæg, så har Sole også valgt at basere deres TT8 på deres meget specielle rammekonstruktion, der er med til at sikre at du får et meget stabilt og bekvemt løb under hele sessionen. Denne rammekonstruktion går under navnet Double Horsheshoe, fordi den er konstrueret af to hestesko.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at der her er tale om et løbebånd, der kan bryste sig af en rigtig god støddæmpning i løbefladen, hvilket skyldes, at det er blevet udstyret med et såkaldt Cushion Flex-system, der er et dæmpningssystem, der er blevet udviklet af Sole selv. Der er flere forskellige tests, der beviser, at det kan reducere stødende med helt op mod 40% sammenlignet med at løbe på asfalt.

Løbebåndet har en stor løbeflade, der giver dig god plads til at løbe, jogge og gå. Dertil er det også blevet udstyret med et overskueligt display, der blandt andet giver dig mulighed for at følge med i en lang række forskellige informationer om din træning, hvilket inkluderer både hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og puls. Du kan også bruge displayet til hurtigt at justere på hastighed og stigning.

Med Sole TT8 kan du opnå en tophastighed, der lyder på intet mindre end 20 km/t, mens der er mulighed for at opnå en stigning, der lyder på godt og vel 15%. Slutteligt, så skal det selvfølgelig også nævnes, at løbebåndet er beregnet til personer med en vægt, der maksimalt lyder på 180 kg.

Spirit Fitness CT850

Spirit Fitness CT850

Bedste pris: 34.900 KR.
Fundet hos Abilica

CT850 er et professionelt løbebånd fra Spirit Fitness, der blandt andet kan bryste sig af en meget kraftig og robust stålramme, der er blevet designet til brug i enten foreninger, institutioner, hos virksomheder, hos den kræsne kunder, der kun ønsker det bedste af det bedste eller endda i et professionelt fitnesscenter, hvor der kommer mange kunder forbi og bruger båndet hver eneste dag.

Spirit Fitness CT850 er desuden også blevet belagt med en beskyttende belægning og samtidig er det også blevet konstrueret med et sæt meget brede stålstolper, der er med til at sikre, at løbebåndet forholder sig stabilt og roligt, uanset om du løber stærkt, med stor stigning eller noget helt tredje. Derfor skal der ikke lægges skjul på, at der er tale om et meget robust produkt.

Dette løbebånd er desuden også dét bånd i denne artikel, der kan bryste sig af den største motor (og det er naturligvis også at forvente), da det er blevet udstyret med en 4 HK AC-motor, der giver dig et meget kraftigt og stabilt kørende bånd. Der er oven i købet også blevet monteret en dobbelt ventilator, der sørger for, at luften konstant er reguleret i både motor og styreenhed, hvilket forlænger levetiden.

Noget af det mest unikke ved Spirit Fitness CT850 er dog, at det kommer med en vendbar løbeplade, hvilket er ensbetydende med, at når løbepladen begynder at virke slidt, så kan den blot vendes. Det er selvfølgelig også et parameter, der er med til at forlænge levetiden på løbetbåndet gevaldigt. Ydermere, så er pladen også blevet vokset og det er ensbetydende med, at den er 100% vedligeholdelsesfri.

For at træningen ikke skal ende med at blive for triviel og ensformigt, så er der mulighed for at vælge mellem hele 10 forskellige præprogrammerede træningsprogrammer, der kan udfordre selv den mest garvede løber, da der bl.a. også er installeret et højintensivitetsprogram på løbebåndets computer. Den maksimale hastighed på båndet lyder på 20 km/t, mens den maksimale stigning derimod er begrænset til 15%.

Du skal dog være opmærksom på, at det er et løbebånd, der kræver, at du har god plads i hjemmet, da det måler 260 cm. i længden og 89 cm. i bredden. Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at det kommer med en løbeplade, der måler 152 cm. i længden og 56 cm. i bredden, hvilket er med til at sikre, at der er god plads til både at løbe og bevæge sig frit på løbebåndet.

3 gode råd til dig, der skal købe løbebånd

Selvom det måske virker som en relativ nem beslutning, at skulle vælge et løbebånd, så er der faktisk rigtig mange ting, du skal sørge for at tage op til overvejelse. Derfor finder du også tre gode råd til dig, der skal købe løbebånd nedenfor, som kan hjælpe dig i retningen af det mest optimale løbebånd for dit vedkommende.

1) Gå ikke på kompromis med størrelse

Dette er et punkt, som mange førstegangskøbere af løbebånd desværre ikke tænker over. De tænker mere på, hvor mange funktioner, det har, om der er mulighed for at høre musik osv. I stedet skal du sørge for også at sikre dig, at du ender med at investere i et løbebånd, der kan bryste sig af en rigtig stor løbeflade, da det bestemt ikke er noget, du skal gå på kompromis med.

Det skyldes naturligvis, at løbefladens størrelse er meget afgørende for, hvor glad og tilfreds, du ender med at blive for dit køb – både på kort og på lang sigt. Der kan købes rigtig mange mindre løbebånd, hvilket virker som en god idé, da de dermed ikke fylder synderligt meget, men hvis du ikke har en stor nok løbeflade, så bliver det vanskeligt at skulle løbe og bevæge dig frit. Det kan bl.a. resultere i, at du ikke yder dit maksimale.

2) Forøg hellere dit budget med en håndfuld mere

Hvis du leder efter et nyt løbebånd, så er du med garanti også meget interesseret i at sikre dig, at du ender med at investere i et løbebånd, der ikke koster for mange penge. Det er ganske forståeligt, at du ikke ønsker at bruge for mange penge på dit kommende løbebånd, men der skal bestemt ikke lægges skjul på, at du er bedst stillet ved at tilsidesætte et budget, der reelt set retfærdiggøre købet af et godt løbebånd.

Det er meget vigtigt, at du ikke blot vælger et billigt løbebånd, fordi det er billigt. Det handler om at lave en god investering og dermed også sikre dig et godt løbebånd. Båndet skal være stabilt, det skal være udstyret med en god motor og skal selvfølgelig også have alle de funktioner, du har brug for. Kvalitet koster penge og det er også noget, der gør sig gældende i forbindelse med løbebånd.

3) Ønsker du at kunne folde løbebåndet sammen?

Du kommer ganske enkelt ikke udenom, at hvis du gerne vil have et godt løbebånd, så må du se i øjnene, at det er noget, der fylder og optager plads. Hvis du har pladsmangel i hjemmet og har svært ved at finde plads til et stort løbebånd, så bør du i stedet overveje at finde en model, der kan klappes sammen i stedet for at gå på kompromis med størrelsen af dit løbebånd jævnfør punkt 1 ovenfor.

Der findes heldigvis en lang række rigtig gode løbebånd, der nemt kan klappes sammen og oven i købet også køres ind i et andet lokale, hvis det er noget, der er behov for. Det er sjældent, at du skal betale synderligt meget ekstra for et løbebånd, der kan klappes sammen, så derfor er det bestemt også en investering, der må siges at være pengene værd.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Det kan virke appellerende at investere i én af de mange gode tilbud, der ofte dukker op hos f.eks. super- og byggemarkeder, hvor du har mulighed for at købe et løbebånd til et par tusinde kroner. Faktum er dog, at sådanne tilbud sjældent er gode, for du får ganske enkelt ikke nok for pengene, når du køber så billigt et løbebånd, hvilket også er ensbetydende med, at du lige så godt kan undlade at gøre det.

I stedet bør du være langt mere fokuseret på at finde frem til et løbebånd, der kan bryste sig af en rigtig god kvalitet. Kvaliteten er det sidste, du bør gå på kompromis med, når det kommer til et løbebånd, for det er en maskine, der kommer til at blive brugt jævnligt og det er oftest heller ikke helt mild brug, der er tale om, når man løber stærkt på et løbebånd – og derfor er kvaliteten af løbebåndet essentiel.

Share.

About Author

Leave A Reply