En sandsæk kan hurtigt vise sig at være et meget alsidigt træningsredskab, der blandt andet giver dig muligheden for både at laver power- og styrketræning på en mere intensiv og mere interessant måde end, at styrke dine muskler på traditionel vis. Det er dog ikke det eneste, du kan bruges en sandsæk til, da den kan have rigtig mange forskellige formål, da det selvfølgelig også afhænger af, om du investerer i en stor sandsæk, som du kan slå løs på eller du derimod i stedet vælger at investere i en mindre sandsæk, der er udstyret med håndtag, som du kan træne med på flere andre måder end blot at slå på.

Hvis du f.eks. er fascineret af en sandsæk med håndtag, så vil du kunne investere i en sådan sæk, der oftest vil være en solid, polstret cylinder, der er udstyret med to håndtag. Den vil være fyldt med løst sands indvendigt. Det er naturligvis en konstruktion, der gør, at sandsækken bliver mere sikker at træne med og samtidig også vil kunne bruges til et bredt spektrum af forskellige øvelser, hvad end du har intentioner om at udføre dem inde eller ude. Endvidere, så vil det også betyde, at der ikke stilles krav til et solidt underlag, hvis du vælger at investere i en sådan sæk og vælger at bruge den til at lave en række forskellige øvelser.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at de fleste, der vælger at investere i en sandsæk, vælger at købe en sandsæk, der kan løftes, så der kan laves øvelser med den. Fordelen ved at investere i en sådan sandsæk i stedet for blot at investere i en række almindelige vægte er, at det er meget svært at komme galt afsted og komme til skade med en sandsæk – selv hvis du kommer til at tabe den over tæerne. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at sandsække kan fås i et væld af forskellige størrelser, der varierer helt fra 3 kg. og helt op til 35 kg., hvorfor alle selvfølgelig kan finde én eller flere sandsække, der passer perfekt til deres krav og den form for træning, de har i tankerne.

SKLZ Super Sandbag

SKLZ Super Sandbag

Bedste pris: 699 KR.
Fundet hos Abilica

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du får et utal af muligheder for at træne forskellige aspekter af din krop og samtidig også udføre en lang række forskellige handler på en sandsæk. Du kan blandt andet gøre brug af en sandsæk som SKLZ Super Sandbag til at udvikle din kropsstyrke, men ikke nok med det, så er der faktisk også tale om en sandsæk, der i stedet er mulighed for at gøre brug af, hvis du ønsker at kunne forbedre og udvikle din stabilitet og din udholdenhed (det der til dagligt kendes som værende din kondition).

Som du med garanti også godt kan se, så er der mulighed for at træne en lang række forskellige ting med en sandsæk som SKLZ Super Sandbag, hvorfor det med garanti også må være et træningsredskab, der appellerer til dig, uanset om du har intentioner om at gøre brug af den i forbindelse med en form for styrketræning eller du derimod er mere interesseret i, at bruge din kommende SKLZ Super Sandbag til at forbedre din kondition og din stabilitet, så du eksempelvis kan blive en bedre løber.

Der findes et utal af øvelser hvortil du kan gøre brug af en sandsæk som SKLZ Super Sandbag, hvor du både arbejder på din over- og underkrop, hvorfor der altså er tale om et produkt, der giver dig mulighed for at udvikle en eksplosiv styrke, som er vanskelig at replikere med andre træningsredskaber end sandsække som f.eks. SKLZ Super Sandbag – og det er med garanti også derfor, der er så mange danske mænd og kvinder, der er glade for sandsæk træning.

SKLZ Super Sandbag bliver leveret med en række aftagelige vægtposer, der kan bruges som en form for bløde vægte, hvilket også er ensbetydende med, at du med fordel kan bruge disse vægtposer til enten at øge intensiteten eller derimod minimere den, hvis du skal skifte fra en træningsøvelse til en anden, der ikke kan udføres med en nær så høj intensitet og vægt. Derfor vil du med garanti også kunne finde en passende vægt på SKLZ Super Sandbag til lige netop dén øvelse, du har intentioner om at udføre.

Denne sandsæk bliver leveret med hele fire vægtposer og kan dermed også opnå en samlet vægt, der lyder på 16 kg., mens størrelsen lyder på 50 cm. x 20 cm. x 20 cm. Du skal selvfølgelig være klar over, at der ikke medfølger sand til sandsækken, hvorfor det også er noget, du selv er nødsaget til at skulle investere i efterfølgende, medmindre du har adgang til det på anden vis.

Abilica Sandsæk

Abilica Sandsæk

Bedste pris: 895-1095 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du leder efter et træningsredskab, der giver dig muligheden for at opnå en både effektiv og meget varieret træning, hvor der er fokus på, at det skal være både nemt og funktionelt, så skal der ikke være nogen tvivl om, at en sandsæk som f.eks. Abilica Sandsæk er lige noget for dig, da en sådan sandsæk vil kunne bruges til en lang række forskellige former for træning og øvelser, der sammen kan træne langt de fleste muskler i hele kroppen, hvis blot, du sørger for at lave en bred vifte af øvelser med din sandsæk.

Har du altid været typen, der ikke har været synderligt glad for de mange nye maskiner, der er blevet introduceret på markedet og derimod foretrækker traditionelle træningsredskaber, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at træning med en sandsæk som Abilica Sandsæk er den ultimative træning for dig, hvis du godt kan lide at træne med udgangspunkt i princippet “back to basics”. Her får du nemlig en fornemmelse af, at der er tale om rå træning, der blandt andet blev benyttet i stor stil til at træne de romerske soldater tilbage i deres tid.

Én af de helt fordele ved at vælge at investere i en sandsæk som Abilica Sandsæk i stedet for at købe en vægtstang og en række vægtskiver er naturligvis, at det er meget nemmere for dig at skulle arbejde med en sandsæk som denne, hvis du ønsker at skulle arbejde med øvelser, der byder på en høj intensitet (hvis du vel at mærke selv vælger at udføre dem ved en høj intensitet) som f.eks. kunne være øvelser som squat, clean and press eller blot traditionelle burpees.

Uanset hvad, så skal der bestemt ikke lægges skjul på, at træning med en Abilica Sandsæk bestemt må siges at være en enkel, naturlig og meget effektiv form for træning, som appellerer til langt de fleste, hvad end de har planer om at gøre brug af sandsækken til at træne deres intensitet eller de derimod i stedet har planer om at skulle gøre brug af deres Abilica Sandsæk til intensiv styrketræning. Derfor vil du med garanti også finde ud af, at en sandsæk som denne også appellerer til dig.

Du har mulighed for at købe dette produkt i to forskellige størrelser, hvorfor der selvfølgelig også er en variation af den populære Abilica Sandsæk. Du kan få en model, der kan opnå en vægt, der lyder på maksimalt 25 kg., mens der ligeledes også er mulighed for at finde en anden model, der betragtes som en såkaldt Pro-model, der kan nå en samlet vægt, der lyder på helt op til 50 kg. Du kan selvfølgelig selv regulere på vægten ved at justere på mængden af sand, der fyldes i sandsækken.

Sandsække / Powerbag til træning

Sandsække / Powerbag til træning

Bedste pris: 229-429 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du har et ønske om at give dig selv de bedste forudsætninger for at træne på hardcore vis overalt, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du ikke kommer til at give dig bedre forudsætninger end ved at investere i en såkaldt sandsæk (som oftest også er kendt under navnet powerbag). Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er ideelt og meget unikt træningsredskab, der giver dig et rigtig godt grundlag for at opnå en særdeles god træning, uanset om den foregår inde, ude eller med henblik på kondition eller styrke.

Med en Powerbag som denne, så får du faktisk muligheden for at træne hele kroppen, hvilket også er noget, der er med til at give dig en rigtig god variation i din træning. Det er ikke blot noget, der er sundt for kroppen, da du dermed kan skabe en god kredsløbstræning, men ikke nok med det, så er det også noget, der er med til at gøre din træning en kende mere spændende, eftersom det ikke er den samme træning, du skal gennemgå gang efter gang – og det er selvfølgelig med til at holde motivationen i top.

En sandsæk som denne Powerbag kan bruges til en lang række forskellige former for træning, så uanset om du har planer om at investere i en sandsæk for at kunne bruge den til muskelvækst og styrketræning eller du derimod ønsker at gøre brug af den i forbindelse med udholdenhedstræning eller vægttab, så er der naturligvis rig mulighed for at finde en lang række forskellige former for øvelser, der kan give dig muligheden for at opnå lige netop dét, du har et ønske om med din Powerbag, hvad end det er det ene eller det andet.

Én af de meget klare fordele ved at træne med en sandsæk som denne Powerbag sammenlignet med at skulle træne med almindelige vægte er, at du får muligheden for at stimulere dine forskellige stabilisatormuskler i langt højere grad end det er tilfældet ved vægttræning. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du får muligheden for at træne nogle muskler, som er langt sværere for dig at træne med traditionelt vægttræning, uanset om du har planer om at træne med store vægtstænger eller derimod med mindre håndvægte.

Hvis ikke du tidligere har prøvet at træne med en sandsæk som en Powerbag, så vil du i høj grad ende med at blive meget overrasket over, hvor store krav, der egentlig stilles til dig som bruger, uanset om du har planer om at den skal bruges til styrketræning og dermed også muskelvækst, eller du derimod har planer om at benytte dig af en Powerbag til udholdenhedstræning og dermed også træning af din kondition. Derfor vil du også hurtigt kunne observere, at der er tale om en form for træning, der bestemt må siges at virke og bære effektive resultater med sig.

Det skal naturligvis også nævnes, at du har mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige størrelser i forbindelse med denne Powerbag. Derfor vil du med garanti også kunne finde frem til en udgave, der har en vægt, der passer perfekt til lige netop dén eller de øvelser, du har planer om at gøre brug af din kommende sandsæk til. Du har muligheden for at vælge mellem de følgende størrelser, hvis du har planer om at investere i en Powerbag: 5 kg., 10 kg., 15 kg., 20 kg., 25 kg. og 30 kg.

Hvor tung skal min sandsæk være?

Sandsække kan – som sagt – fås i rigtig mange størrelser og det betyder selvfølgelig også, at det kan være svært at skulle vælge en sandsæk, der har den helt rette vægt for dit vedkommende. Du skal selvfølgelig være klar over, hvilke former for øvelser, du ønsker at kunne lave med din sandsæk, da det også har indflydelse på valget af den rette vægt. Hvis du f.eks. ønsker at lave øvelser med eksplosive bevægelser eller vil bruge den som et supplement til egen kropsvægt, så skal din sandsæk ikke være nær så tung. Hvis du f.eks. vælger en sandsæk med en vægt på 20 kg., så vil den kunne udgøre en maksimal belastning for en relativt stærk person. Ydermere, så har en sandsæk også en ustabilitet, der gør, at der stilles høje krav til stabiliserende muskulatur end hvis du blot trænede med almindelige vægte.

Hvis du ikke ønsker at have mere end én sandsæk i hjemmet, så bør man vælge en sandsæk med en vægt, der lyder på mellem 15 kg. og 30 kg., der naturligvis afhænger meget af, hvor trænet, du er. Det er dog meget vigtigt, at du ikke undervurderer belastningen, da en sandsæk med en vægt på 30 kg. oftest vil være for tung til selv en meget stærk person. Hvis du derimod er villig til at investere i mere end én sandsæk, så kan det være en god idé at købe f.eks. tre sandsække, der har en vægt på eksempelvis 7,5 kg., 15 kg. og 20 kg. eller derimod på 10 kg., 20 kg. og 30 kg., hvilket igen afhænger af, hvor trænet, du er. At have flere sandsække gør det dog nemmere at variere i din træning.

Hvilke former for træning kan laves med en sandsæk?

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige former for sandsæk træning, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en form for træning, der passer godt til dig og til de mål, du har. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke former for træning, du kan lave med en sandsæk:

  • Motionstræning: Det er et perfekt redskab til dig, der ønsker at kunne lave all-round motionstræning i eget hjem. Sandsække er nemme at bruge og de er ligeledes også nemme at gemme væk efter brug, hvis ikke du er interesseret i, at de kommer til at ligge fremme i boligen. Du kan med fordel bruge dem udenfor, når vejret er godt.
  • Intensiv fitness: Der skal ikke være nogen tvivl om, at du har muligheden for at lave meget ekstrem og intensiv fitnessrelateret træning med sandsække, hvor du virkelig kommer til at få sved på panden. De er f.eks. perfekte til at lave circuit-training med, som mange blandt andet kender fra crossfit og andre intensive former for fitness.
  • Militærtræning: For dig, der har været i militæret, så er du med garanti klar over graden af intensitet, der er i træningen. Du kan sagtens brug sandsække til at foretage militærtræning ved udsendelse, da sandsækkene blot kan medtages og fyldes på udsendelsesstedet, da du blot kan pakke dem ned i tasken, eftersom de intet fylder, når de ikke er fyldt.
  • Sportsspecifik træning: Hvis du dyrker en bestemt sportsgren på højt plan, så skal du naturligvis også lave træning, der understøtter lige netop denne sportsgren. Det er der rig mulighed for at gøre med en sandsæk, uanset om du dyrker fodbold på højt plan eller derimod er tale om en form for kampsport.
  • Alm. sundhedstræning: Sandsække kan også sagtens bruges til dig, der blot træner for at holde dig sund og ikke har noget andet reelt mål med din træning. Der kan laves rigtig mange spændende øvelser med sandsække, der kan hjælpe på konditionen og ligeledes også kan forbrænde nogle kalorier, så du nemt kan holde dig sund.
  • Ældre og rehabilitering: I og med, at der faktisk også er mulighe for at købe sandsække i lette vægte, som er behagelige at arbejde med som følge af polstringen, så er der også mulighed for at gøre brug af dem til skadede og/eller svage personer. Det er der blandt andet mange fysioterapeuter, der anbefaler.
  • Sundhed for børn og unge: Sandsække er naturligvis også et redskab, der i mange sammenhænge lægger op til både sjove og kreative træningsprogrammer. Med udgangspunkt i den rette tilrettelæggelse af træningen, så vil der kunne stimuleres både muskelstryke, kondition og koordination. Derfor vil en sandsæk også kunne bruges til både styrketræning og udholdenhedstræning til børn og unge.

Derfor bør du købe din sandsæk på nettet

Hvis du har intentioner om at investere i en ny sandsæk, der kan bruges til et bredt spektrum af forskellige former for træning, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du får et væld af muligheder for at vælge lige netop dén sandsæk, der er den bedste for dit vedkommende, da der er mange forskellige sandsække på det danske marked. Ikke nok med det, så er der også mange forhandlere, der spreder sig blandt både fysiske butikker og naturligvis også danske webshops – men det er dog ikke nogen hemmelighed, at du skal handle på nettet og ikke i butikkerne.

Det skyldes i høj grad, at du har mulighed for at spare en del penge ved at handle på nettet. Det har altid været en meget udbredt forståelse, at der er gode forudsætninger for at spare penge ved at handle på en dansk webshop i stedet for at handle i en dansk butik, uanset om der er tale om en sandsæk til træning eller der derimod er tale om en form for beklædning. Hvis du har intentioner om at skulle spare penge på dit kommende køb af en sandsæk (uanset hvad den skal bruges til), så bør du bestemt vælge at handle på nettet og ikke i en fysisk forretning.

Det er dog ikke kun fordi, der er mulighed for at spare en del penge ved at handle på nettet, at du skal vælge at gøre dette. Det handler i mindst lige så høj grad om, at det er noget, der giver dig muligheden for at handle blandt et langt større udvalg af forskellige produkter, da de danske webshops bestemt må siges at have et større og mere varieret udvalg af forskellige sandsække sammenlignet med de danske butikker. Derfor er udvalget både større og priserne er bedre, hvorfor der bestemt er fordele ved at handle på nettet.

Du bør ikke gå på kompromis med dit valg

Hvis du har intentioner om at skulle investere i en ny sandsæk, så er det meget vigtigt, at du vælger ikke at gå på kompromis med valget. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes et væld af forskellige sandsække på det danske marked, så derfor kan du – desværre – også meget hurtigt ende med at investere i en sandsæk, der ikke rigtigt er noget værd. Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at holde dig fra sådanne sandsække, da de meget hurtigt kan gå i stykker, hvis de ikke er af høj kvalitet og er fremstillet af gode materialer.

Derfor er det også uhyre vigtigt, at du ikke går på kompromis med valget af din kommende sandsæk, hvis du gerne vil være sikker på, at du reelt set får muligheden for at behandle den lige så hårdt, som en sandsæk egentlig gerne skal kunne holde til. I denne artikel er der beskrevet tre forskellige sandsække, hvorfor der med garanti også er mulighed for at finde en sandsæk, der er lige noget for dig, hvad end du skal bruge en sandsæk til styrketræning eller den derimod skal bruges til genoptræning efter en sportslige skade eller en ulykke.

Ydermere, så er der også mange, der forsøger at lave deres egne sandsække, hvilket naturligvis er en billigere metode, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at sådanne sandsække oftest ikke er af synderligt god kvalitet og det betyder selvfølgelig også, at du er bedre stillet ved at investere i en reel sandsæk i stedet. En hjemmelavet sandsæk har oftest en meget begrænset kvalitet, hvorfor den med stor sandsynlighed også ender med at gå i stykker (spørgsmålet er blot hvor hurtigt), så derfor lyder anbefalingen naturligvis på, at investere i en ordentlig sandsæk.

Share.

About Author

Leave A Reply