Du har har mulighed for, at finde de bedste håndvægte på det danske marked. Vi har samlet alle de bedste håndvægte, som du har mulighed for at erhverve dig til overskuelig priser. Det har vi gjort for, at hjælpe dig, når du skal ud og købe dine første eller nye håndvægte

Det store udvalg af håndvægte er også ensbetydende med, at håndvægte er opdelt efter kategorier. Det er med til at give et bedre overblik hvilke håndvægtsæt der findes: Kunststof håndvægte, jernhåndvægte, gummi håndvægte, chrom håndvægte, aerobic håndvægte og block sport håndvægte. Dette er også ensbetydende med, at du har mulighed for, at erhverv dig et sæt håndvægte i mange forskellige materialer og vægtklasser. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der ikke findes et par håndvægte til dig, fordi du har mulighed for at købe håndvægte fra alt til 1 kg og derefter bare opefter.

Hvis du er i tvivl om, hvilke træningsøvelser, som du kan lave med håndvægte, kan du finde noget inspiration i bunden af artiklen, hvor vi har beskrevet en række forskellige træningsøvelser, som du kan lave med et par håndvægte sæt.

Håndvægtsæt

Et håndvægtsæt består er 2 håndvægte, som du kan købe til en samlet pris. Du kan nedenfor læs eomkring forskellige håndvægtsæt, som du kan erhverv dig fra danske forhandler.

Der er også mulighed for, at du kun kan erhverv dig en enkel håndvægt frem for et helt sæt. Du vil nedenfor også kunne finde en enkel håndvægt.

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der er rigtig mange penge at spare, ved at købe et håndvægtsæt frem for en enkelt håndvægt. Hvis du har intentioner om at tage din træning meget seriøst og du gerne vil spare endnu flere penge, skal du købe de store stativer med håndvægte. Hvis du erhverver dig et af de store stativer, får du eksempelvis håndvægtsæt fra 12-20 kg.

Dumbbells

Dumbbells

Bedste pris: 95-345 KR.
Fundet hos Abilica

Der er her tale om et sæt håndvægte, som du kan erhverv fra 1 kg og op til 6 kg. Det er også noget, som afspejler sig i prisen. Håndvægtsæt på 1 kg, kan du erhverv for 95 kroner, mens et sæt på 6 kg kan erhverv for 345, som er en meget stor prisforskel.

Alt efter hvilket sæt håndvægt kg du vælger at erhverv dig, så er det et par farverige håndvægtsæt, da ingen af de 6 håndvægtsæt har den samme erhverv. Håndvægtene er lavet i støbejern, som gør håndvægtene utrolig holdbare.

Der er desuden også tale om et par håndvægtet, som er skridsikker, da de er fremstillet af vinnykappe, som gør håndvægtene behagelig at træne med. Hvis du er nybegynder eller måske mangler et sæt håndvægte med en forholdsvis lav vægt, skal du bestemt tage dette håndvægte sæt i betragtning.

Abilica Trio

Abilica Trio

Bedste pris: 399 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du er en nybegynder indenfor styrketræning branchen og har meget svært ved, at finde ud af, hvor mange kg som er passende for dit behov. Du får her 3 sæt håndvægte 1, 2 og 3 kg, samt en et praktisk stativ, hvor du har mulighed for at opbevare håndvægtenen.

Håndvægtene er designet i farverne sort, pink og lilla, som giver et anderledes design, fremfor det meget robust design, som ofte betegner et par håndvægte. Håndvægte er ligesom de ovenstående fremstillet i støbejern, som er ensbetydende med, at de er holdbare.

Der er desuden også tale om et par håndvægte som er behagelig at træne med, samt skridsikker. Der er desuden fra nu af og frem til den 29 januar, som betyder har du har mulighed for at spare 220 kroner.

Fitness Bar

Fitness Bar

Bedste pris: 269 KR.
Fundet hos Abilica

Der er flere og flere dansker, som indenfor de seneste par år er begyndt på en eller anden aktiv form indenfor fitness. Her kan blandt andet nævnes løb og styrketræning, som nogle af de mest populære.

Der er her tale om et håndvægte, som er fordelagtige til dig, som ofte har meget sveder hænder, når han eller hun træner. Der er nemlig sørger for et bedre greb, som også er gældende ved svedige hænder.

Du har mulighed for, at vælge mellem 2 forskellige håndvægte sæt. En håndvægte sæt på 1kg, som er designet i farven grøn og et håndvægte sæt på 1,5 kg, som er designet i lilla. Begge sæt er belagt med blød skumgummi, som giver et bedre greb.

Der er mange, som betegner et par håndvægte udelukkende med styrketræning, men et sæt håndvægte kan også bruge til mange andre ting. Dette håndvægte sæt kan blandt andet benyttes til aerobic, gang/løb og selvfølgelig også styrketræning

Abilica HexDumbelles

Abilica HexDumbelles

Bedste pris: 98-4.789 KR.
Fundet hos Abilica

Dette er et par rigtig populære håndvægte, som du desuden har mulighed for at erhverv dig i mere end 20 forskellige vægt kg. Det er også ensbetydende med, at der med garanti er et par håndvægte, med den rette kg, som passer til dit behov.

Håndvægtene er designet som sekskantede yderst i siderne. Derudover er håndvægtene gummibelagt, som er ensbetydende med, at disse håndvægte er perfekt til mere krævende øvelser. Herunder kan blandt andet nævnes renegade Row eller til brug i et motionsrum ombord på et skib. Det er kun fantasien, som sætter grænserne, hvorhenne du kan benytte dig af disse håndvægte.

Et par håndvægte, som er gummibelagte, er også et par håndvægte, som er beskytter gulvet mod ridser og levetiden på håndvægtene forlænges. Du har mulighed for, at erhverv håndvægtene fra 1 kg og helt op til 60 kg, som også er ensbetydende med, at der findes et par håndvægte til alle. D

Håndvægte inkl stativ 2-9 kg

Håndvægte inkl stativ 2-9 kg

Bedste pris: 2.399 KR.
Fundet hos Abilica

Dette er en håndvægte pakke, som er fremstillet i professionel kvalitet, som også er ensbetydende med, at denne håndvægts pakke både henvender sig til motionscenteret eller den kræsne forbruger, som ikke vil gå ned på kvalitet.

Der er tale om 5 forskellige håndvægte sæt. Ved køb af dette Abilica Rack 6 stativ, får du håndvægtene 2×2, 2×3, 2×4, 2×5, 2×7 og 2×9 kg. Dette er det perfekt sæt til dig, som gerne vil træne hjemmefra og samtidig gerne vil have forskellige håndvægte at vælge imellem.

Håndvægtene er designet, ligesom det ovenstående sæt med sekskantende i siderne. Derudover de håndvægtene også gummibelagte, som er ensbetydende med et bedre greb, men også tale om et par håndvægte sæt, som er beskyttende overfor gulvet. Gummiet som sidder rundt om håndvægtene er også ensbetydende, at håndvægtene har en længere levetid.

Håndvægte inkl stativ 10-20 kg

Håndvægte inkl stativ 10-20 kg

Bedste pris: 5.499 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du har trænet det seneste stykke tid med håndvægte, som har en vægt på 1-10 kg, men de er gået hen og blive for lette til de øvelser, som du foretager dig, er dette det nye stativ som du skal erhverv dig. Der er tale om et stativ med håndvægte fra 10-20 kg.

Vd købt af dette Abilica Dumbbell Rack Maxi stav, får du Hex håndvægtene 2×10, 2×12,5, 2×15, 2×17,5 g 2×20. Dette giver dig både mulighed for, at tage styrketræning til et nyt niveau, men også mulighed for at forbedre din koordination med forskellige øvelser mv.

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der er tale om et håndvægtstativ, som både er velegnet til motionscentret, men det er samtidig også et stativ, som henvender sig til den kræsne forbruger, som på ingen måde vil gå på kompromis med kvaliteten.

PowerBlock Sport 2.4

PowerBlock Sport 2.4

Bedste pris: 2.395 KR.
Fundet hos Abilica

Dette er det første par håndvægte, som er justerbare på markedet. Dette er også ensbetydende med, at dette er et par håndvægte som er velegnet til dig, som har svært ved, at finde frem til et par håndvægte med den rette kg for dig.

Der er mange andre, som også har prøvet at fremstille et par justerbare håndvægte, men deres store udfordring er, at deres håndvægte har svært ved, at have en lang levetid, som man bestemt ikke kan finde om PowerBlock håndvægte, som uden tvivl er de mest holdbare justerbare håndvægte på marked.
Der er også nogle, som kalder PowerBlock, som verdens bedste håndvægte. PowerBlock var også de første i verden til, at tage patent på justerbare håndvægte, som kan justeres i vægt med et snuptag.

Med PowerBlock har du mulighed for at vælge mellem 8 forskellige sæt håndvægte, som kan indstilles efter følgende størrelser: 1,5, 2,5, 4, 5,5, 7, 8, 9,5 og 11 kg. Det betyder også, at der er tale om et par håndvægte til dig, som er nybegynder og desuden ikke behøver at købe flere forskellige håndvægte, men derimod bare justerer på denne håndvægt.

PowerBlock Sport 5.0

PowerBlock Sport 5.0

Bedste pris: 4.495 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du leder efter verdens bedste og uden tvivl de mest holdbare justerbare håndvægte på markedet, skal PowerBlock bestemt tages med i din betragtning. Du skal heller ikke bekymrer dig for, om denne håndvægte har en lang levetid, fordi det har den bestemt i forskel til mange andre, som har store udfordringer med levetiden.

Det er ikke uden grund, at denne håndvægt hår under navnet verdens bedste håndvægt. Den er blandet andet opbygget med modulopbygget og kan vokse dig. Håndvægte er enkel konstruktioner, som er ensbetydende med, at den er slidstærk. Der er skam bare tale om en justerbare håndvægt i super kvalitet hele vejen rundt.

Der er tale om et justerbar håndvægt, som skyldes at du har mulighed for, at indstille håndvægten efter hele 11 forskellige størrelser, som er følgende: 2, 5, 7, 9, 14, 16, 18, 20 og 22,5 pr hånd.

PowerBlock Sport 9.0

PowerBlock Sport 9.0

Bedste pris: 4.995 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis det ikke allerede er gået op for dig, så er PowerBlock verdens bedste justerbare vægt på marked. Det er desuden også en håndvægt med en lang levetid i forskel til de mange andre mærker, som har store udfordringer med levetiden.

Med PowerBlock får en et sæt håndvægte, som du kan justerer i hele 16 forskellige størrelser eller sagt på en anden måde 374 kg frie vægte. Der er tale om følgende størrelser: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 16, 17, 18, 20, 22 og 22,5 pr hånd.

PowerBlock er perfekt til hjemmetræningen, da man har mulighed for, at vælge imellem en række forskellige vægte, som også giver mulighed for, at lave en del flere forskellige træningsøvelser. Du kan selvfølgelig også benytte dig af håndvægten i i mindre motionsrum.

PowerBlock U70

PowerBlock U70

Bedste pris: 5.495 KR.
Fundet hos Abilica

Hvis du leder efter et sæt justerbare håndvægt, som er perfekt til anvendelse i hjemme, hvor der ofte er et minimum af plads, skal det sagten være, at PowerBlock U70 bliver din kommende håndt.

PowerBlock går også under navnet verdens bedste håndvægt, som skyldes, at håndvægten er slidstærk, men også at der er mulighed for, at vælge imellem en række forskellige størrelser. Håndvægten er desuden designet i et kompakt design med overlegen balance. Der skal i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at med PowerBlock u70 får du en håndvægt af høj kvalitet og som desuden også kan spare dig plads og penge.

PowerBlock U70 er både perfekt til hjemmebrug, men kan også sagtens anvendes i et motionscenter. Med PowerBlock U70 har du mulighed for, at vælge imellem 15 forskellige håndvægte eller 279 kg fire vægt – sagt med andre ord, fylder PowerBlock U70 det samme som en enkelt sæt håndvægte. Du har også mulighed for, at købe yderligere to trin- Det første trin, betyder at du kan vælge op til 27 kg, mens det andet trin gør, at du kan vælge op til 32 kg.

Vægtskiver til håndvægte

Der heller ikke lægges skjul på, at du har mulighed for, at købe justerbare håndvægte, hvor der bare skal ekstra vægtskiver på, for at øge vægten på håndvægten. Hvis du har sådan en håndvægt, er det vigtigt at holde øje med hvilke diameter vægtstangen har. Det er også ensbetydende med, at du med fordel kan købe både vægtstangen og vægtskiverne på samme tid, som desuden også har den samme diameter. Dermed kan du også bruge vægtskiver til både dine håndvægte, samt vægtstænger.

Med forskellige vægtskiver til dine håndvægte har du også mulighed for, at lave et meget bredere udvalg af forskellige øvelser. Du har nemlig mulighed for, at justerer på vægten. Det er uanset om det på din dine håndvægte eller din vægtstænd.

Hvilke forskellige træningsøvelser, kan man lave med et sæt håndvægte?

Der er mange som siger, at med et par håndvægte har du et komplet træningscenter derhjemme. Det eneste det ellers kræver for, at du har et komplet træningscenter derhjemme er et godt liggeunderlag og en solid bænk.

Det skal naturligvis ikke være nogen hemmelig, at med et par håndvægte har du ubegrænset træningsmuligheder. Du har muligheder for, at lave lette og enkel øvelser, men også sævrer øvelser. Det eneste det kræver er, at du sætter et par ekstra kg rundt om dine håndvægte. Du kan eksempelvis lave squats, som faktisk kun er endnu hårdere at lave med et par håndvægte fremfor en vægtstang. Desuden fylder et par håndvægte heller ikke særlig meget, som er en et stort plus, hvis plads ikke er det, som du har mest af derhjemme.

Træningsøvelser du kan lave med håndvægte

Du vil nedenfor blive præsenteret for 3 forskellige træningsøvelser, som du kan lave med håndvægte, men det er desuden også 3 af de mest anvendte øvelser i et fitnesscenter. Er du nybegynder, så kør altid med lav vægt indtil du har fundet teknikken.

Flad bænkpres med håndvægte

Dette er en rigtig god øvelser, som primært træner brysterne, men også andre ting, bare ikke i samme grad, som brysterne. Det er en øvelse, som både kan lave med håndvægte, men også med en vægtstang. Uanset om du vælger at lave øvelsen med håndvægte eller en vægtstang, er det en øvelses, som giver et virkelig godt pump, som er en rar følelse. Det er desuden også en let øvelses, da øvelsen er let at lave, hvor man hurtigt kan få løftet noget jern.

Biceps Curl

Hvis du gerne vil have større guns, er der ingen tvivl om, at du ikke kan komme udenom denne øvelses. Biceps curls er nemlig en øvelses, som er perfekt til dig, som gerne vil have større guns. Du kan både lave øvelsen med håndvægte, men også med en vægtstang.

Det er en øvelse, som du både kan lave stående og siddende. Det betyder også, at du skal prøve dig frem og finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Db Rows

Db Rows er en øvelse, som træner din ryg, men det er samtidig også en øvelse, som kun kan laves med en håndvægt. Det er også vigtigt at nævne, at det er en øvelse, hvor du har mulighed for, at løfte et x antal større kg i forskel til de andre øvelser, derfor er det vigtigt, at du har mere end rigelig vægtskiver, som du kan benyttes dig af.

3 gode råd, før, ved og efter træning med håndvægte

  1. Opvarmning: Det er både noget, som både er utrolig vigtigt i forbindelse med træning med håndvægte, men også når du skal løfte andre former for vægte i et fitnesscenter. Derfor tag altid lige 5-10 minutter på løbebåndet eller en af de andre maskiner.
  2. Det er også en god idé, at man laver en par opvarmningssæt med en relative få kilo, som lige kan få kroppen i gang.
  3. Tænk altid på teknikken frem for kiloene. Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at alle gerne vil løfte så mange kg som muligt, men det er teknikken, som er den vigtigste faktorer. Med den rette teknik, slipper du for dumme skader, men du bliver også kun større, ved at køre øvelserne med den rette teknik.

Lav et træningsprogram og følg det

Det er altid en god ide, at du laver en træningsprogram eller får en til at lave det. Det hjælper dig først og fremmest med, at få en struktur over din træning. Du kan også med fordel vælge, at skrive ned hvor mange kilo og hvor mange genstangelse du laver hver gang. Dette giver også mulighed for, at se hvordan du hele tiden forbedre dig, som giver en utrolig selvtillid.

Det er også vigtigt at nævne, at træningen kun gør den ene halvdel for, at du bliver stærkere. Den anden halvdel kommer fra kosten, som er utrolig vigtig, men som ligeledes også er den sværeste del af overholde. Du kan med fordel læse op omkring kosten, hvis du vil have succes med din træningen.

Hvilke håndvægte er bedst til hjemmet?

Der skal ikke lægges skjul på, at det er bedst, at anskaffe sig nogle justerbare håndvægte til hjemmet. Du kan selvfølgelig også anskaffe dig håndvægte med forskellige kilo, men det er en del dyrere.

De bedste håndvægte til hjemmet er neopren/vinyl-håndvægte, fordi de er skåsomme imod gulvet. Samtidig er de også lydløse, hvis man skulle gå hen og mistet grebet. Desuden har du også et godt greb i håndvægtene, som også er ensbetydende med, at de ikke lige pludselig glider ud af dine hænder.Det er også vigtig at nævne, at det er nogle behagelig håndvægte at lave øvelser med derhjemme.

Krom Håndvægte er også perfekte til hjemmet, men det er primært fordi, at du kan få krom håndvægte op til 20 kilo, hvorimod du kun kan få neopren/vinyl håndvægte op til 5 kilo, som også er ensbetydende med, at hvis du får succes med din træning derhjemme, går der ikke særlig lang tid, håndvægte med 5 kilo er er udfordrende nok til dig. Hvis du ikke kun træner dine biceps dagligt, men også andre træningsøvelser, er der ingen tvivl om, at du skal vælge et par krom håndvægte, fordi der er flere kilo på.

Share.

About Author

Leave A Reply