Hvis du står overfor at skulle investere i et par nye fodboldstøvler til den kommende sæson, så er det med garanti noget, du glæder dig til. I samme ombæring er der med garanti også en del overvejelser, du har gjort dig og det kan ende med at skabe en mindre hovedpine i forbindelse med at skulle sikre det rette valg.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange ting, der skal overvejes i forbindelse med købet af dine kommende fodboldstøvler. Det betyder også, at du bestemt ikke må forhaste processen, da det er meget vigtigt, at du sørger for at købe de helt rette støvler for dit vedkommende. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du vælger de rette fodboldstøvler.

Hvilket underlag skal du spille på?

Først og fremmest, så er det særdeles vigtigt, at du sørger for at overveje hvilket underlag, du primært skal spille på. Der bliver produceret fodboldstøvler med et væld af forskellige knopsystemer og undersider, hvilket også er ensbetydende med, at du skal sørge for at vælge et knopsystem, der passer godt til det underlag, du primært skal spille på.

Som udgangspunkt, så vil der være mulighed for at vælge mellem de følgende knopsystemer: FG (Firm Ground), SG (Soft Ground), AG (Artificial Grass), TF (Turf) og IC (Indoor Courts). Du bør ud fra navnet af de forskellige knopsystemer kunne regne ud, hvad de er blevet skabt med henblik på, så du dermed kan vælge et par gode fodboldstøvler med de rette knopper til det formål, de skal bruges til.

Hvad er du på udkig efter?

Der kan spilles mange forskellige positioner på en fodboldbane, hvilket også er ensbetydende med, at det er forskelligt fra de forskellige positioner, hvad de kræver af og har brug for fra deres fodboldstøvler. Hvis du f.eks. spiller fløj, så er der ofte behov for hurtige, lange løb, hvilket dine støvler også skal understøtte – i denne forbindelse er det f.eks. et oplagt med et par gode Nike-fodboldstøvler, der forhandles på Unisport.dk.

Er du derimod placeret på spidsen og derfor ofte skal afslutte, så er det vigtigt, at du vælger et par støvler, der giver god skudstyrke. På samme vis vil der selvfølgelig også være mulighed for at finde et par gode fodboldstøvler, der understøtter lige netop dén position, du spiller og dermed også det, du har behov for.

Hav fokus på vægten af dine støvler

Det er en rigtig god idé, at du sørger for at fokusere på vægten af dine fodboldstøvler. Det kan hurtigt virke ukomfortabelt og trættende, hvis du skal spille hele fodboldkampe eller derimod gennemføre hele træningssessioner med et par meget tunge fodboldstøvler. Derfor bør du også fokusere på at vælge et par støvler, der ikke vejer for meget.

Heldigvis er det et punkt, der har meget fokus hos de forskellige producenter af fodboldstøvler. Det er også ensbetydende med, at der findes mange forskellige modeller på det danske marked, som har en god vægt, der gør, at de er komfortable at benytte sig af – både i kortere og længere tid.

Share.

About Author

Leave A Reply