Om Fitmagasinet.dk

Om Fitmagasinet.dkFitmagasinet.dk er et online fitnessmagasin, der blev stiftet i slutningen af 2016. Magasinet er grundlagt med en vision om, at blive ét af de førende online-magasiner inden for sport, motion og sundhed. Det er med et ønske om, at kunne give et friskt pust til de forskellige etablerede magasiner i denne branche, at Fitmagasinet er blevet søsat.

Vores mission er meget simpel; at kunne levere relevante artikler inden for de førnævnte områder, hvilket bl.a. inkluderer tests af diverse former for fitnessmaskiner og -udstyr, information artikler om sundhed, guides til at komme i bedre form og meget, meget mere. Vi publicerer jævnligt nyt indhold, der er skrevet med passion for sport, fitness, motion og sundhed – og alt derimellem.

Fitmagasinet – Din vej til en sundere og mere aktiv hverdag

En del af formålet med Fitmagasinet er, at kunne motivere danskerne til at få en både sundere og mere aktiv hverdag. Derfor guides der blandt andet om korrekt valg af udstyr indenfor alt lige fra løbetræning til valget af den rette crosstrainer til din hjemmetræning. Derfor kan du med garanti også finde hjælpen til at finde det nødvendige udstyr på Fitmagasinet.dk.

Ydermere, så finder du også en række relevante artikler, der hjælper dig godt i gang. Du kan blandt andet lære, hvordan du på bedst mulig vis igangsætter din vej mod en sundere og mere aktiv hverdag. At opnå en sund krop og bibeholde en aktiv hverdag er bestemt ikke nemt, hvorfor det er noget, du finder inspiration til på Fitmagasinet.dk – uanset om du er garvet motionist eller nybegynder uden erfaring.

Alle artikler på siden er baseret på grundigt researcharbejde, en sand passion for området og naturligvis også mange års erfaring med motion, kost og sundhed. Derfor er du garanteret professionelt og kvalitetsrigtig indhold på tværs af rigtig mange emner.