Lider du af overspringshandlinger? Det kender de fleste af os. Hvis man ikke lige orker træningen, så er der mange andre ting, som kan være mere vigtige at få gjort. I virkeligheden handler det om, at du kommer dine overspringshandlinger i forkøbet, så du ikke ender med at springe din træning over.

1 Vasketøj

Hvis du mener, at du lige bliver nødt til at vaske tøj i stedet for at tage til træning, så find en løsning på dette. Det kan være, at du aftaler med dig selv, hvilke dage at du skal vaske tøj. Så er tøjvasken planlagt samtidig med, at du kan komme ned og træne. Dette skal selvfølgelig også planlægges. Det kan også være, at du skal have hjælp fra andre i hjemmet. Din mand eller børn kan også sagtens sætte en vask over.

2 Rengøring

Trænger hjemmet lige til at blive gjort rent? Det kan de fleste hjem gøre i større eller mindre grad. Hvis du ofte springer træningen over fordi du mener, at du bliver nød til at gøre rent, så er dette også en handling, som du bør komme i forkøbet. På samme måde som med vasketøj, så kan du vælge en dag, hvor du gør rent. Så er det aftalt med dig selv. Og igen, kan du også få hjælp fra andre i hjemmet. Du kan sagtens sætte andre til at støvsuge, vaske gulv, ordne toilet osv. Det kan også være at opgaverne skal fordeles ud mellem forskellige i hjemmet.

Hvis det alligevel er et problem, så kan du overveje om det ville være en god ide at hyre privat rengøring. Så får du hjælp fra et professionelt firma. Det betyder også, at du selv sparer noget tid fordi det så ikke skal gøres på et andet tidspunkt. Med et professionelt firma ved du også, at det bliver gjort grundigt og ordentligt, så du skal ikke bekymre dig om kvaliteten af rengøringen. Ved Tennberg kan privatrengøring opsiges fra dag til dag, så hvis du ombestemmer dig, så skal du ikke bekymre dig om en lang binding. Derudover bruges der miljømærkede produkter, så du skal heller ikke tænke på om det lever op til dine standarder indenfor dette. I får en fast rengøringsassistent, så det er den samme, der kommer i jeres hjem hver gang. I kan selv vælge hvor I ønsker rengøring i hjemmet og til hvad. Hvis I gerne vil have støvet af forskellige steder, støvsuget eller afkalket badeværelset, så er det det I får. I kan helt selv vælge. I kan læse mere om privatrengøring her.

Share.

About Author

Leave A Reply