Vil du have en oplevelse for livet, så skal du prøve ballonflyvning. Det er ikke uden grund, at ballonflyvning betegnes som en af de smukkeste oplevelser i verden. Når du befinder dig så højt oppe i luften, er der ingen larm. Der er kun stilhed og en udsigt, du aldrig vil glemme.

Her kan du læse meget mere om dét at flyve i ballon. Du kan bl.a. læse om, hvilken påklædning der anbefales, hvilke vejrforhold som er de bedste – og ikke mindst få svar på, hos hvilken forhandler vi anbefaler at købe din ballonflyvning.

Pris: Det koster en ballonflyvning

Prisen på ballonflyvning kan være meget forskellig afhængig af, hvilken forhandler du har kig på. Typisk vil priserne svinge fra 2.500 kr. og op til 3.500 kr. pr. person. Ønsker du en privat tur for to, skal du forvente en markant højere pris pr. person.

Bliv klogere: Wikipedia om balloner

2 gode råd til at få den optimale oplevelse

Inden du kaster dig ud i balloneventyret over Silkeborg, så er det vigtigt at være godt forberedt. For at sikre den bedst mulige oplevelse for dig selv og dem, du flyver med, får du her 2 smarte råd til en bedre tur.

1 – Påklædning

Korrekt valg af tøj er uhyre vigtigt, når du skal op i højden og flyve i luftballon. Først og fremmest betyder årstiden naturligvis en hel del. Er det sent efterår eller vinter, bør du pakke dig godt ind, og tag hellere for meget tøj på eller med end for lidt. Du kan altid tage dele af påklædningen af, når i er oppe i luften, hvis du har det varmt nok.

Men ud over årstidens vejrforhold, så skal du også være opmærksom på, at det hurtigt kan blive en hel del koldere, når du kommer flere hundrede meter op i luften. Så selvom det kan føles lunt nede på jorden, bør du tage lidt ekstra tøj med til selve stigningen. Husk bl.a. vanter og hue i vinterhalvåret.

2 – Kamera og batterier

Når du først er kommet op i højden, så gælder det om at nyde synet. Og selvom du helt bestemt bør være til stede i nuet og suge det hele til dig, så er det jo også tillokkende at forevige oplevelsen gennem linsen på dit kamera.

Sørg derfor for at huske kamera, ekstra batterier og eventuelt endnu et memory card. På den måde er du helt sikker på at have udstyr nok til at kunne knipse billeder gennem hele turen om nødvendigt.

Vi ønsker dig en god tur!

 

Share.

About Author

Leave A Reply